Forumi Musliman i Shqipërisë

Kontakto Forumin

Forumi Musliman i Shqipërisë mund të kontaktohet në formën e mëposhtme:

  Informacion i detajuar

  Adresa dhe info të nevojshme

  Zyra qendrore:

  Rruga e Barrikadave. Pallati 118. Shkalla 1. K. 3 Tirana, Albania
  Tel: +355 6720 72291
  Tel: +355 6725 32783
  Email: info@fmsh-al.org