Forumi Musliman i Shqipërisë

Monthly Archives: May 2021

NjoftimPer Media

FMSH dënon deklaratat e Qeverisë Shqiptare

Me emrin e Allahut Mëshiruesit – Mëshirëbërësit Forumi Musliman i Shqipërisë dënon deklarimin e Qeverisë së Republikës së Shqipërisë në përkrahje të Shtetit të Izraelit. Situata tragjike e krijuar nga dhuna e ushtruar mbi popullsinë palestineze në Jeruzalemin Lindor e në Gaza nga shteti izraelit tashmë e shpalosur në mënyrë të qartë përpara opinionit publik […]...
NjoftimPer Media

Aktet shtypëse brutale në Al-Aksa kanë ngjallur zemërim në të gjithë botën

Forumi Musliman i Shqipërisë po ndjek me indinjatë dhunën e ushtruar nga aparati shteteror i Izraelit ndaj besimtareve muslimanë brenda Xhamisë Al-Aksa, si edhe popullsisë ne Jeruzalemin Lindor, duke i dëbuar ata nga shtëpitë e tyre. Këto akte shtypëse brutale kanë ngjallur zemërim në të gjithë botën dhe janë shoqëruar me reagime të fuqishme nga […]...