Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: Muslim Forum of Albania

ArkiviMediaPer Media

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË manifestim në mbrojtje të FAMILJES

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË manifestim në mbrojtje të FAMILJES 17/05/2012/ ARKIV   Forumi Musliman i Shqipërisë si një organizatë, e cila në themel të vetin ka përpjekjen intelektuale të materializuar në kontributin për promovimin e vlerave më të mira të shoqërisë, organizon sot këtë manifestim në mbrojtje të familjes dhe vlerave të saj me motivacionin […]...
Arkivi

Letër drejtuar: Partia Konservatore e Britanisë së Madhe

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË LETËR/ ARKIV 18-dhjetor-09 Për: Partia Konservatore e Britanisë së Madhe, 30 Millbank, SW1P 4DP Londër, Mbretëria e Bashkuar Shkëlqesitë tuaja,  Forumi Musliman i Shqipërisë, ka përcjellë me indinjatë emisionin Déjà Vu të datës 12.12.2009 që është transmetuar në stacionin televiziv Top Channel këtu në Tiranë. Në këtë emision, znj. Mirela Bogdani, […]...
Arkivi

FMSH shqetësohet nga presionet e SHISH kundër muslimanëve në Shqipëri

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 30-tetor-09 FMSH shqetësohet nga presionet e SHISH kundër muslimanëve në Shqipëri  Për dijeni: Presidentit të Republikës, z. Bamir Topi, kryetar i Këshillit të Drejtësisë, Kryeministrit, z. Sali Berisha, Kryetari i përfaqësisë së OSBE-së në Shqipëri, Robert Bosch, Ambasadorit Amerikan në Tiranë, John Withers Forumi Musliman i Shqipërisë […]...
Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë përgëzon Presidentin Obama

Letër- ARKIV:   Forumi Musliman i Shqipërisë përgëzon Presidentin Obama 11 – nëntor – 2008 Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me interes zgjedhjet presidenciale në Amerikë dhe fitoren në këto zgjedhje të Senatorit Barak  Obama. Me këtë rast ky Forum i përcjell Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë përgëzime të sinqerta. Forumi uron […]...
Monitorimi i Mediave

Islamophobia Report 2019-2020

Introduction The period 2019-2020 is characterized by important events that affected the lives of all Albanians and caused difficulties for all citizens without any exception not only at national level, but also worldwide. Especially the November 2019 earthquake and the outbreak of SARS COVID 19 flu pandemic constitute two of such events impacting the lives […]...