Forumi Musliman i Shqipërisë

Monthly Archives: March 2019

Uncategorized

Drejtuar Ora News

Drejtuar Ora News Përshëndetje i/e nderuar Ngjarjet e fundit në Zelandën e Re kanë tronditur të gjithë botën tonë demokratike me numrin e lartë të viktimave si dhe me mënyrën tragjike se si këta persona humbën jetën e tyre. Madje një familje e tërë u shua nga ky sulm i paprecedent terrorist. Ndërkohë që i […]...
Uncategorized

Cenimi i shenjtërisë së xhamisë nga forcat e rendit

Cenimi i shenjtërisë së xhamisë nga forcat e rendit Gjatë ditëve të dy protestave të fundit të zhvilluara para godinës së Kuvendit të Shqipërisë, forca të shumta të policisë së shtetit janë futur, strehuar dhe kanë qëndruar në ambientet, në oborrin dhe në rrethimin e Xhamisë së Re që po ndërtohet. Forumi Musliman i Shqipërisë […]...