Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: Shqiperi

Arkivi

FMSH: Miranda Vickers gabon mbi Islamin në Shqipëri

Përgjigje:  ARKIV FMSH: Miranda Vickers gabon mbi Islamin në Shqipëri 13 – Nëntor – 2008 Forumi Musliman i Shqipërisë ka lexuar me interes punimin e znj. Miranda Vickers me titull “Islam in Albania” të botuar në mars 2008 për Grupin e Kërkimeve dhe Vlerësimeve të Përparuara (Advanced Research and Assessment Group) të Akademisë së Mbrojtjes së […]...
ArkiviMediaPer Media

FMSH përshëndet pranimin e ujgurëve muslimanë në Shqipëri

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 13-maj-06 Forumi Musliman i Shqipërisë, përshëndet vendimin e Qeverisë së Republikës së Shqipërisë, për pranimin e pesë qytetarëve muslimanë kinezë, të etnisë ujgure, të cilët kanë ardhur në Shqipëri më 5 maj 2006 për të kërkuar strehim politik. Duke shprehur keqardhjen për vuajtjet që këta individë kanë […]...