Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: hate speech

ArkiviNjoftim

Gjuhë agresive e përdorur nga SHQIPTARJA.COM

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË reagon ndaj Gjuhës agresive të përdorur nga SHQIPTARJA.COM                                                                                                                           ARKIV/ 25/11/2012   Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me shqetësim shkrimin e Shqiptarja.com ku fatkeqësisht është përdorur një gjuhë e ashpër dhe e pamerituar ndaj muslimanëve nga gazetarët dhe drejtuesit e stafit të Shqiptarja.com. Në shkrimin “Nga Tirana në Siri vdes […]...
Arkivi

Forumi Musliman ankohet kundër vendimit të prokurorisë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV Forumi Musliman ankohet kundër vendimit të prokurorisë Tiranë 25/10/2010 Lënda: Ankim kundër Vendimit për Mosfillimin e Procedimit Penal datë 18/07/2010, Nr. 3864 të vitit 2010 Drejtuar: Gjykatës së Rrethit Gjyqësor, Tiranë  Ankuesi: Forumi Musliman i Shqipërisë, përfaqësuar nga Fisnik Kruja, kryetar. Objekti i ankimit: Anullim të Vendimit për Mosfillimin e Procedimit […]...
Arkivi

FMSH kallëzon penalisht Kastriot Myftarajn dhe Gazetën SOT

FMSH kallëzon penalisht Kastriot Myftarajn dhe Gazetën SOT Qershor 2010, ARKIV OBJEKTI: 1. Kallëzim penal për kryerjen e veprave penale: «Nxitja e urrejtjes ose grindjeve ndërmjet kombësive»; “Thirrja për urrejtje nacionale” dhe “Përhapja e informatave të rreme që ngjallin panik”. 2. Marrjen e masës së sigurimit personal “Arrest me burg” dhe “Ndalimi i përkohshëm i […]...