Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: familja

MediaPer Media

Tirana mbështet: Platforma Për Familjen dhe Jetën!

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË e përshëndet përzemërsisht “Plaftformën Për Familjen dhe Jetën”, si dhe të gjithë aktivistët e saj dhe të gjithë ato shoqata që e mbështesin këtë platformë për këtë nismë sa fisnike dhe aq të dobishme për shoqërinë shqiptare në të dy anët e kufirit. Qëndrimet e qarta dhe të kthjellëta në dobi […]...
ArkiviMediaPer Media

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË manifestim në mbrojtje të FAMILJES

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË manifestim në mbrojtje të FAMILJES 17/05/2012/ ARKIV   Forumi Musliman i Shqipërisë si një organizatë, e cila në themel të vetin ka përpjekjen intelektuale të materializuar në kontributin për promovimin e vlerave më të mira të shoqërisë, organizon sot këtë manifestim në mbrojtje të familjes dhe vlerave të saj me motivacionin […]...
ArkiviMediaPer Media

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË mbështet deklaratat e z. Ekrem Spahia

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË mbështet deklaratat e z. Ekrem Spahia të Partisë Lëvizja e Legalitetit/ ARKIV 16/05/2012   Forumi Musliman i Shqipërisë në kuadër të veprimtarive të veta mbi mbrojtjen e familjes dhe të vlerave të saj e mbështet fuqimisht z. Ekrem Spahia dhe deklaratat e tij të bëra së fundmi kundër Lëvizjes LGBT. Në […]...
Opinion

Familja shqiptare në përballje me paradigmat e reja dhe besimi

  Roald A. HYSA Shekulli i kaluar ka qenë një nga më të trazuarit për shkak të përplasjeve të forta ideologjike, që u pasqyruan edhe me tronditje të mëdha shpirtërore e historike. Mendimi botëror nga Lindja në Perëndim u përsoll rreth përplasjes së qytetërimeve dhe fundit të historisë e njeriut të fundit me Huntingtonin dhe […]...
NjoftimPer Media

Termat “prindi 1” apo “prindi 2” janë të papranueshëm

Forumi Musliman i Shqipërisë shpreh shqetësimin e thellë mbi shpërndarjen e një formulari në kopshtet e Tiranës, ku padrejtësisht dhe paligjshmërisht përmenden termat “prindi 1”, “prindi 2” dhe “të tjerë”. Ky veprim ka hasur edhe në indinjatën e prindërve të fëmijëve, të cilët na e kanë përcjellë këtë shqetësim të tyren. E si mund të […]...