Forumi Musliman i Shqipërisë

Monthly Archives: September 2021

Raportime

Raporti i Islamofobisë 2019- 2020

Më së fundi pas disa përpjekjesh dhe vështirësish tashmë që dihen FMSH po nxjerr në qarkullim raportin dy-vjeçar mbi Islamofobinë për shkak edhe të gjendjes së pandemisë dhe turbullirave që shkaktoi. Raporti evidenton pak a shumë po ato probleme, të cilat që prej disa dekadash po i vuajnë muslimanët shqiptarë. Kurba e Islamofobisë vërehet se […]...
Per Media

Përdhosja e xhamisë së Et’hem beut

Përdhosja e xhamisë së Et’hem beut nga njerëz të papërgjegjshëm i ka indinjuar të gjithë besimtarët muslimanë në të gjithë Shqipërinë. Ndërkohë që besimtarët nuk po lejohen dhe po ndjehen “non grata” në shtëpinë e tyre, pakujdesia shtetërore shkakton përdhosjen e një Shtëpie të Zotit e pikërisht të asaj Xhamie, që është edhe shpirti dhe […]...