Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: Shkoder

ArkiviMediaPer Media

Deklaratë kundër vendosjes së bustit të Nënë Terezës në Shkodër

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp / ARKIV Shkodër më, 19/ 03/ 2006 Su: Deklaratë kundër vendosjes së bustit të Nënë Terezës në Shkodër Qytetarët e Shkodrës, përmes mediave lokale, morën informacion se, Këshilli Bashkiak në një mbledhje të rradhës do të miratojë vendosjen e shenjtores katolike, Nënë Tereza, në hyrje të qytetit. Ne […]...
ArkiviMediaPer Media

FMSH reagon për xhaminë e Fatihut në Shkodër

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 26/10/2005 Forumi Musliman i Shqipërisë është njohur nëpërmjet mediave dhe dokumentave të ndryshëm, mbi një projekt që Instituti i Monumenteve të Kulturës në Tiranë, kërkon të realizojë në Shkodër, për të restauruar Xhaminë e ‘Sulltan Fatihut’ në Kalanë e Rozafës, me pretendimin se dikur ajo ka qënë […]...
ArkiviMediaPer Media

Sulme ofenduese ndaj fesë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEGA SHKODËR  Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 3/6/2005 Ditën e mërkurë, më 2 Qershor 2005, në emisionin Fahrenheit të drejtuar nga gazetari Sokol Balla në televizionin Vizion +, është debatuar në lidhje me ‘fenë dhe politikën në Shqipëri.’ Në këtë emision ku ishin të ftuar Ardian Ndreca, Mark Marku, Fahri Balliu dhe […]...
ArkiviPer Media

Reagim ndaj deklaratave të papërgjegjshme

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEGA SHKODËR REAGIM/ arkiv 15 / 09 / 2005 Me datën 1 Shtator, ditën e enjte në gazetën “Koha Jonë” në dy faqe të brendshme të saj shpaloset një titull “sensacional” në rubriken Religjioni – Debati, speciale “Shkenca e zbritur qiellore po derdhet në Shkodër” me autor Agron Lukën. Në këtë shkrim, Agroni, […]...