Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: 2010

Arkivi

Forumi Musliman ankohet kundër vendimit të prokurorisë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV Forumi Musliman ankohet kundër vendimit të prokurorisë Tiranë 25/10/2010 Lënda: Ankim kundër Vendimit për Mosfillimin e Procedimit Penal datë 18/07/2010, Nr. 3864 të vitit 2010 Drejtuar: Gjykatës së Rrethit Gjyqësor, Tiranë  Ankuesi: Forumi Musliman i Shqipërisë, përfaqësuar nga Fisnik Kruja, kryetar. Objekti i ankimit: Anullim të Vendimit për Mosfillimin e Procedimit […]...
Arkivi

FMSH kallëzon penalisht Kastriot Myftarajn dhe Gazetën SOT

FMSH kallëzon penalisht Kastriot Myftarajn dhe Gazetën SOT Qershor 2010, ARKIV OBJEKTI: 1. Kallëzim penal për kryerjen e veprave penale: «Nxitja e urrejtjes ose grindjeve ndërmjet kombësive»; “Thirrja për urrejtje nacionale” dhe “Përhapja e informatave të rreme që ngjallin panik”. 2. Marrjen e masës së sigurimit personal “Arrest me burg” dhe “Ndalimi i përkohshëm i […]...
Arkivi

FMSH dënon sulmin terrorist të komandove izraelite

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 02-qershor-2010 FMSH dënon sulmin terrorist të komandove izraelite  Forumi Musliman i Shqipërisë mësoi me tronditje dhe indinjatë për sulmin terrorist të komandove izraelite ndaj një flote humanitare me vullnetarë nga 33 shtete anëtare të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, e cila në mbrëmjen e 31 Majit 2010 po […]...
Arkivi

Partia Konservatore i përgjigjet Forumit Musliman të Shqipërisë

LETËR/ ARKIV Partia Konservatore i përgjigjet Forumit Musliman të Shqipërisë Nicholas Bourne AM Lider i Opozitës Zyrtare dhe Anëtar i Konservatorëve të Wellsit Për Wellsin Qëndror dhe Perëndimor  Asambleja Kombëtare e Wellsit Cardiff Bay, Cardiff CF 99 1 NA, Bae Caerdydd, Caerdudd CF99 1 NA Eich cyf/ Ref: Ein cyf/ Ref: Nb/SMM Tel: 029 2089 8351 Fax: 029 20 […]...