Forumi Musliman i Shqipërisë

Monthly Archives: October 2023

Media

Urime për 100-vjetorin e Republikës së Turqisë

Bismilahir Rrahmanir Rrahim Urime për 100-vjetorin e Republikës së Turqisë   Shkëlqesisë së Tij Z. Recep Tayyip Erdoğan! I nderuar Z. President! Në emër të Forumit Musliman të Shqipërisë ju uroj nga zemra për festën e madhe të popullit turk, 100-Vjetorin e Shpalljes së Republikës. Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me vëmendje e entusiazëm […]...
MediaNjoftim

Thirrje ndaj Qeverisë së Shqipërisë…

Thirrje ndaj Qeverisë së Shqipërisë që “të mos heshtë përballë krimeve të luftës dhe gjenocidit në Gaza” Në deklaratën e përbashkët të 240 profesionistëve dhe personaliteteve të fushave të ndryshme shprehet solidariteti me popullsinë palestineze dhe i bëhet thirrje “Qeverisë shqiptare të mos heshtë përballë krimeve të luftës dhe gjenocidit në Gaza”   Pedagogë, profesionistë, […]...
Diskriminim FetarMedia

Cili është objekti i konfliktit Izrael-Palestinë?

Cili është objekti i konfliktit Izrael-Palestinë? Një udhërrëfyes i thjeshtë Ka vrarë dhjetëra mijëra njerëz dhe ka shpërngulur miliona të tjerë. E ardhmja e tij gjendet në të shkuarën e tij. Ne po e zbërthejmë atë.   Nga stafi i Al Jazeera-s   Konflikti izraelo-palestinez, i cili ka shkaktuar vdekjen e dhjetëra mijëra jetëve dhe […]...
MediaNjoftim

Civilët e pambrojtur dhe Gaza

Bismilahir Rrahmanir Rrahim Në emër të Allahut Mëshiruesit Mëshirëdhënësit Civilët e pambrojtur dhe Gaza   Forumi Musliman i Shqipërisëka përcjellë me dhimbje të thellë konfliktin e fundit izraelito-palestinez, që kulmoi me shpërthimin e një rakete në El-Ehli Baptist Hospital në Gaza, ku mbetën të vrarë qindra pacientë e civilë të pambrojtur. Është tashmë e ditur […]...
MediaNjoftim

Tubim për paqen dhe lirinë në Palestinë.

Tubim për paqen dhe lirinë në Palestinë. Tubim do të organizohet ditën e Premte 20 tetor në orën 16:30, në sheshin Skënderbej. Forumi Musliman i Shqipërisë organizon një tubim në mbështetje të paqes dhe lirisë së popullit palestinez. Në këtë tubim do të bëhet thirrje për ndalimin e luftës si dhe do të dënohen krimet […]...
MediaNjoftim

Në Gaza janë vrarë qindra pacientë e civilë të pambrojtur

Bismilahir Rrahmanir Rrahim Në emër të Allahut Mëshiruesit Mëshirëdhënësit Në Gaza janë vrarë qindra pacientë e civilë të pambrojtur   Forumi Musliman i Shqipërisë ka përcjellë me dhimbje të thellë konfliktin e fundit izraelito-palestinez, që kulmoi me shpërthimin e një rakete në El-Ehli Baptist Hospital në Gaza, ku mbetën të vrarë qindra pacientë e civilë […]...