Forumi Musliman i Shqipërisë

Kategoria: Aktivitete

AktiviteteMediaNjoftimPer Media

Deklaratë për Media për Censi 2023

Deklaratë për Media për Censi 2023 Fort të nderuar motra dhe vëllezër muslimanë! Ju përshëndes me përshendetjen islame “Es-selamu Alejkum” . Allahu ju ka nderuar me Fene Islame. Të jeni krenarë me këtë fe. Allahu ju begatoftë me gjithë të mirat. Besoj, se jeni informuar që në vendin tonë ka nisur regjistrimi i popullsisë, sipas […]...
AktiviteteArkivi

“INTEGRIMI I SHQIPTARËVE NË EUROPË DHE VLERAT QË ISLAMI PËRCJELL NË KËTË INTEGRIM”

SIMPOZIUM KOMBËTAR  “INTEGRIMI I SHQIPTARËVE NË EUROPË DHE VLERAT QË ISLAMI PËRCJELL NË KËTË INTEGRIM” Simpoziumi do të mbahet më datë 02/02/2008, në qytetin e Kavajës, në orën 10.00 – Muslimanët shqiptarë dhe integrimet europiane- Nexhat Ibrahimi – Kushtet dhe standartet për integrim. Kërkesa islame përpara se të jenë standarte për integrim- Kreshnik Osmani – Të […]...