Forumi Musliman i Shqipërisë

Monthly Archives: November 2021

Njoftim

Largohet nga kjo jetë Selim Shyqyri Gokaj

(28/11/1942 – 9/11/2021) Lindi në Shkodër, dhe që në moshë të re mes vëllezërve e motrave të tij Selimi shquhej për dashurinë dhe karakterin e fortë për të mbështetur e ndihmuar familjen. Si natyrë Selimi ka qenë opozitar me të keqen dhe të padrejtën dhe për këtë luftoi tërë jetën e tij. Ai kishte guximin […]...
Monitorimi i Mediave

Islamophobia Report 2019-2020

Introduction The period 2019-2020 is characterized by important events that affected the lives of all Albanians and caused difficulties for all citizens without any exception not only at national level, but also worldwide. Especially the November 2019 earthquake and the outbreak of SARS COVID 19 flu pandemic constitute two of such events impacting the lives […]...