Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: Tirane

MediaNjoftim

Civilët e pambrojtur dhe Gaza

Bismilahir Rrahmanir Rrahim Në emër të Allahut Mëshiruesit Mëshirëdhënësit Civilët e pambrojtur dhe Gaza   Forumi Musliman i Shqipërisëka përcjellë me dhimbje të thellë konfliktin e fundit izraelito-palestinez, që kulmoi me shpërthimin e një rakete në El-Ehli Baptist Hospital në Gaza, ku mbetën të vrarë qindra pacientë e civilë të pambrojtur. Është tashmë e ditur […]...
ArkiviMediaPer Media

Dhunohet Xhamia e Tabakëve në Tiranë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp / ARKIV 03.01.2006 Su: Dhunohet Xhamia e Tabakëve në Tiranë Në paraditën e 1 janarit të këtij viti, një akt i rëndë barbarie preku xhaminë e njohur të Tabakëve në kryeqytet. Persona të panjohur pasi kanë shpërthyer derën e xhamisë kanë dhunuar simbolikisht dhe fizikisht mjediset e faljes, […]...
Per Media

FMSH mbështet peticionin e besimtarëve

DEKLARATË Forumi Musliman i Shqipërisë mbështet pa rezerva peticionin e besimtarëve drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ndalimin e shitjes, dhënies për ndërtim (me përqindje) apo dhënies së lejes për ndërtim nga Bashkia për dy parcela me sipërfaqe 1076 metra katrorë dhe 1000 metra katrorë të ndodhura në Bulevardin e Ri të Tiranës, pronë vakëf […]...