Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: Islami

Arkivi

Letër Ministrit të Drejtësisë…

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË     Letër Ministrit të Drejtësisë 3/4/2013 / ARKIV   BISMILAHIR- RRAHMANIR- RRAHIM ME EMRIN E ZOTIT, TË GJITHËMËSHIRSHMIT, MËSHIRUESIT z. Eduard Halimi, Ministër i Drejtësisë Për dijeni: z. Bujar Nishani, president i Republikës së Shqipërisë z. Sali Berisha, kryeministër i Republikës së Shqipërisë z. Ilir Rusmali kryetar i Komisionit të Ligjeve të […]...
Arkivi

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Alfred Moisiu, fyen ndjenjat e muslimanëve shqiptarë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 11/11/2005 Su: Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Alfred Moisiu, fyen ndjenjat e muslimanëve shqiptarë Më datë 10 nëntor 2005, në mediat e shkruara dhe vizive shqiptare është transmetuar lajmi që presidenti i Republikës së Shqipërisë, Alfred Moisiu, ka mbajtur një ligjëratë në forumin e Oksfordit me temë: […]...
ArkiviMediaPer Media

Forumi Musliman ndjehet i shqetësuar nga racizmi dhe islamofobia e Ismail Kadaresë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 21-qershor-06 SU: Forumi Musliman ndjehet i shqetësuar nga racizmi dhe islamofobia e Ismail Kadaresë Forumi Musliman i Shqipërisë ka lexuar dhe monitoruar që nga muaji mars 2006 shkrimin e shkrimtarit Ismail Kadare ‘Identiteti Evropian i Shqiptarëve’, replikat e akademikut Rexhep Qosja dhe debatet që janë hapur në […]...
ArkiviPer Media

Reagim ndaj deklaratave të papërgjegjshme

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEGA SHKODËR REAGIM/ arkiv 15 / 09 / 2005 Me datën 1 Shtator, ditën e enjte në gazetën “Koha Jonë” në dy faqe të brendshme të saj shpaloset një titull “sensacional” në rubriken Religjioni – Debati, speciale “Shkenca e zbritur qiellore po derdhet në Shkodër” me autor Agron Lukën. Në këtë shkrim, Agroni, […]...