Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: musliman

Arkivi

Persekutim pas hyrjes në Islam

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË 31/1/2013 / ARKIV Një familje persekutohet për shkak se ka hyrë në Islam Pas informacioneve të marra gojarisht nga disa burime të besueshme na u njoftua, se kishim një rast persekutimi për arsye të ndërrimit të fesë, pra konvertimit, nga i krishterë në musliman. Pasi këto informacione na u konfirmuan, atëherë […]...
ArkiviMediaPer Media

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË manifestim në mbrojtje të FAMILJES

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË manifestim në mbrojtje të FAMILJES 17/05/2012/ ARKIV   Forumi Musliman i Shqipërisë si një organizatë, e cila në themel të vetin ka përpjekjen intelektuale të materializuar në kontributin për promovimin e vlerave më të mira të shoqërisë, organizon sot këtë manifestim në mbrojtje të familjes dhe vlerave të saj me motivacionin […]...
Arkivi

FMSH shprehet vendosmërisht kundër paradës LGBT në Tiranë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV FMSH shprehet vendosmërisht kundër paradës LGBT në Tiranë 27/03/2012   Forumi Musliman Shqiptar, si zëri dhe tribuna e mendimit të mijëra besimtarëve dhe intelektualëve muslimanë shqiptarë, jo vetëm në Shqipëri, por edhe më gjerë, nuk mund të mos shqetësohet nga iniciativa e bërë publike nga organizata LGBT Pro […]...
Arkivi

Deklarata shoviniste dhe ekspansioniste të fabrikuara nga gënjeshtrat historike

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Datë 11.02.2011 Forumi Musliman i Shqipërisë  duke u mbështetur në vlerat më të mira morale dhe kombëtare si dhe duke parë me shqetësim deklaratën e Konsulli grek Theodhoros Ikonomu në 20 vjetorin e themelimit të organizatës Omonia, dhe praninë e disa parlamentarëve grekë, dhe kryetarit te PBDNJ […]...
Arkivi

FMSH dhe shoqatat muslimane, indinjohen nga islamofobia dhe racizmi i Ben Blushit

Deklaratë për Shtyp / ARKIV FMSH dhe shoqatat muslimane, indinjohen nga islamofobia dhe racizmi i Ben Blushit 28 – Prill – 08 Shoqatat Muslimane të Shqipërisë kanë përcjellë me keqardhje dhe indinjatë botimin e romanit të Ben Blushit “Të jetosh në ishull” dhe bujën mediatike me të cilën u shoqërua ai. Ndonëse tinëzisht në promovimin e […]...