Forumi Musliman i Shqipërisë

Monthly Archives: April 2022

Media

FMSH i apelon OSBE-së që të ndihmojë në luftën kundër racizmin dhe islamofobisë në Shqipëri

Letër  FMSH i apelon OSBE-së që të ndihmojë në luftën kundër racizmin dhe islamofobisë në Shqipëri 03 – Qershor – 08 Për :  Shkëlqesinë e tij, Kryetari i përfaqësisë së OSBE-së në Shqipëri Ambasadori Robert Bosch I nderuar z. ambasador, Të mbështetur në deklaratën e kryetarit të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë z. Miguel […]...
MediaPer Media

KMSH t’ju kthehet besimtarëve…

  FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për media 01/04/2022 Me Emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me shumë shqetësim për vite me radhë zhvillimet e brendshme në institucionin përfaqësues të muslimanëve të Shqipërisë Komuniteti Mysliman i Shqipërisë (KMSH), dhe ka reaguar në disa raste duke mbajtur qëndrime publike karshi […]...