Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: Opinion

MediaNjoftimOpinion

Një poker ambasadash nën tryezën e lajmit

Një poker ambasadash nën tryezën e lajmit SHPËTIM DODA Aspekt i parë lidhet me burimin e lajmit, i cili na tregon rrugën që paska ndjekur Bujar Spahiu. Për trajtimin e kërcënimeve që pretendon se i janë bërë, Bujar Spahiu iu qenkërka drejtuar përfaqësive diplomatike të akredituara në Shqipëri! Përpara tri ditësh u përcoll lajmi se […]...
MediaOpinionPer Media

Për një KMSH dinjitoze, pa idhull Gylenin

Nga Roald A. Hysa*: Për një KMSH dinjitoze, pa idhull Gylenin Përpjekja e pafrenueshme për një institucion ndryshe, era fe e jo sekt   Zhvillimet shoqërore e historike të pasviteve 1990 e futën Shqipërinë në fazën e tranzicionit nga një regjim politik monopartiak dhe totalitarist në një regjim demokratik pluripartiak me tendencë kapitalizimin e një […]...
Opinion

Aleanca e Fudulit…

Nga Hoxha dr. Justinian TOPULLI Na përcillet se Profeti i Allahut ka thënë: “Kam dëshmuar bashkë me xhaxhallarët e mi një aleancë në shtëpinë e Abdullah ibn Xhudanit, që nuk do të kisha dashur në vend të saj, as devetë e kuqe. Dhe nëse do të ftohesha për të njëjtën gjë në Islam, do t’i […]...