Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: FMSH

MediaNjoftimOpinion

Grabitja

Grabitje Izraeli e përligj grabitjen e tokës së palestineze përmes dy narrativave, njëra historike dhe tjetra fetare. Ajo historike duket se përdoret më së shumti për opinionin ndërkombëtar, edhe pse është skandaloze për nga logjika dhe legjitimiteti që pretendon. Por ajo që ka më shumë rëndësi mendoj se, është pikërisht narrativa fetare, e cila është […]...
MediaNjoftimRaportime

Kërkesë për emërtime rrugësh në Tiranë

Kërkesë për emërtime rrugësh në Tiranë   Forumi Musliman i Shqipërisë i është drejtuar me një kërkesë të posaçme Bashkisë së Tiranës për vendosjen dhe emërtimin e rrugëve të kryeqytetit me emrat e figurave të shquara muslimane. Në këtë kërkesë janë përfshirë emrat e dy kryebashkiakëve tironas Zyber Hallulli dhe Ali Dërhemi! Po ju drejtohemi […]...
MediaNjoftimPer Media

Aktivisti i mirënjohur musliman Davide Pikardo

Aktivisti i mirënjohur musliman Davide Pikardo viziton Tiranën Davide Pikardo, drejtor ekzekutiv i LaLuce.news një nga projektet më të mirënjohura muslimane në Itali, njëkohësisht edhe një nga zëdhënësit më të spikatur të bashkësisë muslimane italiane vizitoi Tiranën. Ai u prit në një takim pune nga përfaqësuesit e FMSH-së, kryetari Fisnik Kruja, sekretari Roald A. Hysa […]...
AktiviteteMediaNjoftimPer Media

Deklaratë për Media për Censi 2023

Deklaratë për Media për Censi 2023 Fort të nderuar motra dhe vëllezër muslimanë! Ju përshëndes me përshendetjen islame “Es-selamu Alejkum” . Allahu ju ka nderuar me Fene Islame. Të jeni krenarë me këtë fe. Allahu ju begatoftë me gjithë të mirat. Besoj, se jeni informuar që në vendin tonë ka nisur regjistrimi i popullsisë, sipas […]...
ArkiviMediaOpinion

Familja shqetësim i të gjithë muslimanëve shqiptarë

Familja shqetësim i të gjithë muslimanëve shqiptarë për Censin 2023   Roald A. HYSA   I dashur qytetar i Tiranës, i Shqipërisë dhe i të gjitha trojeve ku flitet shqipja jonë e bukur. Unë që po të shkruaj jam një anëtar i një prej xhamive të Tiranës dhe ajo që po të drejtohem ty është […]...