Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: FMSH

Arkivi

FMSH përshëndet pavarësinë e Kosovës

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp / ARKIV FMSH përshëndet pavarësinë e Kosovës dhe falënderon komunitetin ndërkombëtar për ndihmën e dhënë 17-shkurt-08 Forumi Musliman i Shqipërisë ka pritur me kënaqësi të madhe deklarimin e pavarësisë nga parlamenti i Kosovës, sot më 17 shkurt 2008, dhe përshendet deklaratën e pavarësisë si një hap në rrugën […]...
Arkivi

Shoqatat Muslimane të Shkodrës shqetësohen nga fushata kristjanizuese në emër të Nënë Terezës

Deklaratë për Shtyp / ARKIV Shoqatat Muslimane të Shkodrës shqetësohen nga fushata kristjanizuese në emër të Nënë Terezës 03-nëntor-07 Shoqata Bamirëse Islame Shkodër, Shoqata e Intelektualëve Kultura Islame dega Shkodër, Klubi Kulturor Drita, Dega e Forumit Musliman Shkodër, shprehin shqetësimin e tyre dhe reagojnë ndaj projektit të qeverisë demokratike për të vendosur në kartën e […]...
Arkivi

FMSH shqetësohet nga fushata kristjanizuese dhe abuzimi me Nënë Terezën

Deklaratë për Shtyp / ARKIV FMSH shqetësohet nga fushata kristjanizuese dhe abuzimi me Nënë Terezën 19-shtator-07 Forumi Musliman i Shqipërisë, ndjehet i shqetësuar për mospërfilljen e organeve shtetërore për t’i dhënë përgjigje kërkesës së Kryesisë së Këshillit të Përgjithshmë të Bashkësisë Islame të Shqipërisë (përfaqësuese e një pjese të rëndësishme të popullit tonë), e cila […]...
Arkivi

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Alfred Moisiu, fyen ndjenjat e muslimanëve shqiptarë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 11/11/2005 Su: Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Alfred Moisiu, fyen ndjenjat e muslimanëve shqiptarë Më datë 10 nëntor 2005, në mediat e shkruara dhe vizive shqiptare është transmetuar lajmi që presidenti i Republikës së Shqipërisë, Alfred Moisiu, ka mbajtur një ligjëratë në forumin e Oksfordit me temë: […]...
Arkivi

FMSH mirëpret presidentin Bush dhe shqetësohet nga aludimet rreth BE-së në shtyp

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp / ARKIV FMSH mirëpret presidentin Bush dhe shqetësohet nga aludimet rreth BE-së në shtyp 08-qershor-07 Forumi Musliman i Shqipërisë ka përcjellë me simpati deklarimet e presidentit George W. Bush për vizitën e tij të ardhshme në Shqipëri, dhe cilësimin e shqiptarëve si ‘njerëz muslimanë që mund të jetojnë […]...
Arkivi

FMSH dhe shoqatat e Shkodrës denoncojnë abuzimin me Vakëfet e KMSH-së

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp / ARKIV SU: FMSH dhe shoqatat e Shkodrës denoncojnë abuzimin me Vakëfet e KMSH-së SHOQATA BAMIRËSE SHKODËR, SHOQATA E INTELEKTUALËVE ‘KULTURA ISLAME’ – DEGA SHKODËR, FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË – DEGA SHKODËR & KLUBI KULTUROR DRITA Kanë përcjellur dhe vazhdojnë të përcjellin me shumë shqetësim mënyrën sesi Komuniteti […]...