Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: FMSH

Njoftim

“Sfidat e reja të Bashkësisë Muslimane për Islamofobinë”

Një takim i frytshëm ky i organizuar nga Forumi Musliman i Shqipërisë për të nxjerrë në pah sfidat e reja të bashkësisë muslimane që e presin atë, si dhe format e reja të shfaqjeve islamofobike në shoqërinë shqiptare. Në këtë takim ku morën pjesë një grup intelektualesh të specializuara në fusha të ndryshme në qendër […]...
Per Media

FMSH mbështet peticionin e besimtarëve

DEKLARATË Forumi Musliman i Shqipërisë mbështet pa rezerva peticionin e besimtarëve drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ndalimin e shitjes, dhënies për ndërtim (me përqindje) apo dhënies së lejes për ndërtim nga Bashkia për dy parcela me sipërfaqe 1076 metra katrorë dhe 1000 metra katrorë të ndodhura në Bulevardin e Ri të Tiranës, pronë vakëf […]...