Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: kmsh

MediaPer Media

KMSH t’ju kthehet besimtarëve…

  FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për media 01/04/2022 Me Emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me shumë shqetësim për vite me radhë zhvillimet e brendshme në institucionin përfaqësues të muslimanëve të Shqipërisë Komuniteti Mysliman i Shqipërisë (KMSH), dhe ka reaguar në disa raste duke mbajtur qëndrime publike karshi […]...
Arkivi

Deklaratë në lidhje me vendimin e KMSH për Xhaminë e Medresesë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Deklaratë në lidhje me vendimin e KMSH për Xhaminë e Medresesë.                                           07/03/2012   Javën e fundit FMSH ka ndjekur me shqetësim përplasjen e pakëndshme të stafit të lartë të KMSH-së me besimtarët e Xhamisë së Medresesë, të cilët kanë refuzuar vendimin arbitrar të KMSH-së për lirimin nga […]...
Arkivi

FMSH refuzon marrëveshjen e Këshillit të Ministrave dhe Komunitetit Musliman të Shqipërisë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp / ARKIV FMSH refuzon marrëveshjen e Këshillit të Ministrave dhe Komunitetit Musliman të Shqipërisë 12 – Prill – 08 Forumi Musliman i Shqipërisë pas një konsultimi të gjerë me teologë dhe juristë, shpreh shqetësimin e tij lidhur me marrëveshjen e hartuar midis Komunitetit Musliman të Shqipërisë dhe Shtetit Shqiptar, të diskutuar […]...
Per Media

FMSH mbështet peticionin e besimtarëve

DEKLARATË Forumi Musliman i Shqipërisë mbështet pa rezerva peticionin e besimtarëve drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ndalimin e shitjes, dhënies për ndërtim (me përqindje) apo dhënies së lejes për ndërtim nga Bashkia për dy parcela me sipërfaqe 1076 metra katrorë dhe 1000 metra katrorë të ndodhura në Bulevardin e Ri të Tiranës, pronë vakëf […]...
Per Media

Përkujtesë drejtuar Komunitetit Mysliman…

BISMILAHI RRAHMANI RRAHIM PËRKUJTESË                    .          Drejtuar: Kryesisë së Komunitetit Mysliman të Shqipërisë                             Z. Bujar Spahiu, Kryetar         Të nderuar, Forumi Musliman i Shqipërisë ka përcjellë me vëmendje shqetësimin e një numri të madh besimtarësh për gjendjen e krijuar nga përhapja e COVID-19 me rrjedhojë ndalimin e faljes së Namazit me xhemat. Në kushtet e reja të […]...