Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: 100 vjetori

Media

Urime për 100-vjetorin e Republikës së Turqisë

Bismilahir Rrahmanir Rrahim Urime për 100-vjetorin e Republikës së Turqisë   Shkëlqesisë së Tij Z. Recep Tayyip Erdoğan! I nderuar Z. President! Në emër të Forumit Musliman të Shqipërisë ju uroj nga zemra për festën e madhe të popullit turk, 100-Vjetorin e Shpalljes së Republikës. Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me vëmendje e entusiazëm […]...
ArkiviMediaPer Media

Figurat e shquara muslimane dhe 100-vjetori i Shtetit Shqiptar

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË – Figurat e shquara muslimane dhe 100-vjetori i Shtetit Shqiptar 30/11/2012/ ARKIV Në ditët që shkuan të festimeve mbi 100-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë dhe ngritjes së flamurit tonë kombëtar në Vlorë u ndërmorën shumë iniciativa, festime e dekorime të figurave të ndryshme vendore e kombëtare. Megjithëse hoxhallarët shqiptarë kanë dhënë […]...
Per Media

Figurat e shquara muslimane dhe 100-vjetori i Shtetit Shqiptar

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË – Figurat e shquara muslimane dhe 100-vjetori i Shtetit Shqiptar 30/11/2012 Në ditët që shkuan të festimeve mbi 100-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë dhe ngritjes së flamurit tonë kombëtar në Vlorë u ndërmorën shumë iniciativa, festime e dekorime të figurave të ndryshme vendore e kombëtare. Megjithëse hoxhallarët shqiptarë kanë dhënë një […]...