Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: pavaresia

ArkiviMediaPer Media

Figurat e shquara muslimane dhe 100-vjetori i Shtetit Shqiptar

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË – Figurat e shquara muslimane dhe 100-vjetori i Shtetit Shqiptar 30/11/2012/ ARKIV Në ditët që shkuan të festimeve mbi 100-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë dhe ngritjes së flamurit tonë kombëtar në Vlorë u ndërmorën shumë iniciativa, festime e dekorime të figurave të ndryshme vendore e kombëtare. Megjithëse hoxhallarët shqiptarë kanë dhënë […]...
Arkivi

FMSH përshëndet pavarësinë e Kosovës

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp / ARKIV FMSH përshëndet pavarësinë e Kosovës dhe falënderon komunitetin ndërkombëtar për ndihmën e dhënë 17-shkurt-08 Forumi Musliman i Shqipërisë ka pritur me kënaqësi të madhe deklarimin e pavarësisë nga parlamenti i Kosovës, sot më 17 shkurt 2008, dhe përshendet deklaratën e pavarësisë si një hap në rrugën […]...
Per Media

Figurat e shquara muslimane dhe 100-vjetori i Shtetit Shqiptar

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË – Figurat e shquara muslimane dhe 100-vjetori i Shtetit Shqiptar 30/11/2012 Në ditët që shkuan të festimeve mbi 100-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë dhe ngritjes së flamurit tonë kombëtar në Vlorë u ndërmorën shumë iniciativa, festime e dekorime të figurave të ndryshme vendore e kombëtare. Megjithëse hoxhallarët shqiptarë kanë dhënë një […]...