Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: antiligjore

NjoftimPer Media

Qëndrimet fyese ndaj Islamit dhe profetit Muhamed, nuk duhet të shërbejnë si mjete të luftës politike

Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me vëmendje zhvillimet e fundit në Francë, ku një mësues u vra brutalisht e po ashtu, ky akt kriminal nxiti fatkeqësisht një fushatë të ulët, poshtëruese e antiligjore ndaj Profetit Muhamed dhe Komunitetit Musliman në Francë e më gjerë në rang global. FMSH  dënon me forcë vrasjen e mësuesit […]...