Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: baton haxhiu

Per Media

Feja Islame, përballë terrorit mediatik

ARKIVNë rubrikën Forum të gazetës “Korrieri”, datë 9 gusht 2005, është botuar shkrimi i analistit Baton Haxhiu, me titull ”Kthimi i njeriut”. Forumi Musliman i Shqipërisë shpreh shqetësim për idetë e shprehura në këtë shkrim dhe në përgjithësi për frymën e tij të profetizimit të apokalipsit “të përplasjes së qytetërimeve” dhe rolit të muslimanëve shqiptarë në të.  Shqetësimi ynë bëhet edhe më i kuptueshëm për […]...