Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: FMSH denoncon dhunën cioniste ne Rripin e Gazës

MediaNjoftimOpinion

Grabitja

Grabitje Izraeli e përligj grabitjen e tokës së palestineze përmes dy narrativave, njëra historike dhe tjetra fetare. Ajo historike duket se përdoret më së shumti për opinionin ndërkombëtar, edhe pse është skandaloze për nga logjika dhe legjitimiteti që pretendon. Por ajo që ka më shumë rëndësi mendoj se, është pikërisht narrativa fetare, e cila është […]...
Media

FMSH denoncon dhunën cioniste ne Rripin e Gazës

Deklaratë për shtyp Forumi Musliman i Shqipërisë denoncon dhunën cioniste ne Rripin e Gazës 31 – dhjetor – 2008 Forumi Musliman i Shqipërisë po ndjek me shqetësim të thellë ngjarjet e ditëve të fundit në Rripin e Gazës, ku ushtria izraelite ne cilësinë e okupatorit të tokave palestineze po bombardon pa mëshirë, në kundërshtim me […]...