Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: liritë fetare

Njoftim

Avokati i Popullit kërkon të penalizohet fjala e lirë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË     Avokati i Popullit kërkon të penalizohet fjala e lirë                         03/04/2013/ ARKIV   Prej më shumë se një viti Avokati i Popullit Igli Totozani së bashku me institucionin që ai përfaqëson ka filluar një veprimtari të ethshme në dobi të komunitetit LGBT. Ne duam t’i vëmë në dukje të gjithë opinionit publik, […]...
ArkiviMediaPer Media

Tre fetë e kanë burimin tek Ibrahimi

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 17-shtator-06 Forumi Musliman i Shqipërisë mbështet deklaratën e Komunitetit Musliman të Shqipërisë në lidhje me prononcimin më të fundit të Papa Benediktit të XVI-të, në të cilën Feja Islame dhe profeti i saj Muhamedi (a.s) paraqiten në një dritë të shtrembëruar dhe i bashkohet indinjatës së shprehur […]...