Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: manifestim

ArkiviMediaPer Media

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË manifestim në mbrojtje të FAMILJES

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË manifestim në mbrojtje të FAMILJES 17/05/2012/ ARKIV   Forumi Musliman i Shqipërisë si një organizatë, e cila në themel të vetin ka përpjekjen intelektuale të materializuar në kontributin për promovimin e vlerave më të mira të shoqërisë, organizon sot këtë manifestim në mbrojtje të familjes dhe vlerave të saj me motivacionin […]...
Arkivi

FMSH shprehet vendosmërisht kundër paradës LGBT në Tiranë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV FMSH shprehet vendosmërisht kundër paradës LGBT në Tiranë 27/03/2012   Forumi Musliman Shqiptar, si zëri dhe tribuna e mendimit të mijëra besimtarëve dhe intelektualëve muslimanë shqiptarë, jo vetëm në Shqipëri, por edhe më gjerë, nuk mund të mos shqetësohet nga iniciativa e bërë publike nga organizata LGBT Pro […]...