Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: Nene Tereza

Arkivi

Shoqatat Muslimane të Shkodrës shqetësohen nga fushata kristjanizuese në emër të Nënë Terezës

Deklaratë për Shtyp / ARKIV Shoqatat Muslimane të Shkodrës shqetësohen nga fushata kristjanizuese në emër të Nënë Terezës 03-nëntor-07 Shoqata Bamirëse Islame Shkodër, Shoqata e Intelektualëve Kultura Islame dega Shkodër, Klubi Kulturor Drita, Dega e Forumit Musliman Shkodër, shprehin shqetësimin e tyre dhe reagojnë ndaj projektit të qeverisë demokratike për të vendosur në kartën e […]...
ArkiviMediaPer Media

Deklaratë kundër vendosjes së bustit të Nënë Terezës në Shkodër

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp / ARKIV Shkodër më, 19/ 03/ 2006 Su: Deklaratë kundër vendosjes së bustit të Nënë Terezës në Shkodër Qytetarët e Shkodrës, përmes mediave lokale, morën informacion se, Këshilli Bashkiak në një mbledhje të rradhës do të miratojë vendosjen e shenjtores katolike, Nënë Tereza, në hyrje të qytetit. Ne […]...