Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: ofendim

Arkivi

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Alfred Moisiu, fyen ndjenjat e muslimanëve shqiptarë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 11/11/2005 Su: Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Alfred Moisiu, fyen ndjenjat e muslimanëve shqiptarë Më datë 10 nëntor 2005, në mediat e shkruara dhe vizive shqiptare është transmetuar lajmi që presidenti i Republikës së Shqipërisë, Alfred Moisiu, ka mbajtur një ligjëratë në forumin e Oksfordit me temë: […]...
ArkiviMediaPer Media

Karikaturat daneze ofendojnë ndjenjat e muslimanëve dhe nxisin islamofobinë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 03.02.2006 Karikaturat daneze ofendojnë ndjenjat e muslimanëve dhe nxisin islamofobinë   Forumi Musliman i Shqipërisë ka mësuar nga një numër burimesh se në 30 shtator 2005, gazeta daneze Jyllands-Posten ka publikuar 12 karikatura, ku profeti i islamit, Muhamedi s.a.s. është përshkruar si terrorist dhe në forma të […]...