Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: politika

MediaNjoftim

Testi i historisë dhe parlamentarizmi shqiptar

Testi i historisë dhe parlamentarizmi shqiptar   Testi i Historisë për shkollat e mesme në rang kombëtar edhe një herë nxorri në pah anësinë e hartuesve, të cilët nuk i kanë shpëtuar ende mentalitetit dhe të formimit të tyre ateist. Mesatarja e provimit të Historisë në testin e lëndës me zgjedhje të maturës shtetërore ishte […]...
Njoftim

Deklaratë mbi gjenocidin serb të Srebrenicës…

Forumi Musliman i Shqipërisë përshëndet mesazhin në “Twitter” të kreut të Partisë Demokratike Lulzim Basha, në të cilin shprehet se: “Masakra e Srebrenicës është një akt gjenocidal, i cili duhet të njihet dhe të dënohet si i tillë nga bota e civilizuar. Shqipëria duhet të ketë kurajën dhe pavarësinë për ta dënuar atë si dhe […]...