Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: prona

Arkivi

FMSH dhe shoqatat e Shkodrës denoncojnë abuzimin me Vakëfet e KMSH-së

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp / ARKIV SU: FMSH dhe shoqatat e Shkodrës denoncojnë abuzimin me Vakëfet e KMSH-së SHOQATA BAMIRËSE SHKODËR, SHOQATA E INTELEKTUALËVE ‘KULTURA ISLAME’ – DEGA SHKODËR, FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË – DEGA SHKODËR & KLUBI KULTUROR DRITA Kanë përcjellur dhe vazhdojnë të përcjellin me shumë shqetësim mënyrën sesi Komuniteti […]...
Per Media

FMSH mbështet peticionin e besimtarëve

DEKLARATË Forumi Musliman i Shqipërisë mbështet pa rezerva peticionin e besimtarëve drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ndalimin e shitjes, dhënies për ndërtim (me përqindje) apo dhënies së lejes për ndërtim nga Bashkia për dy parcela me sipërfaqe 1076 metra katrorë dhe 1000 metra katrorë të ndodhura në Bulevardin e Ri të Tiranës, pronë vakëf […]...