Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: protesta

MediaNjoftim

KMSH t’ju kthehet besimtarëve!

KMSH t’ju kthehet besimtarëve!- ka qenë motoja e zhvillimit të një tubimi proteste nga besimtarët e Tiranës dhe FMSH. Zhvillimet e parregullta dhe antistatutore kanë shoqëruar procesin e zgjedhjes së Këshillave në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, një proces i cili ka vuajtur dhe po vuan mungesën e transparencës së vazhdueshme nga stafet e Myftinive përkatëse […]...
Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë në përkrahje të besimtarëve muslimanë në Prishtinë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Forumi Musliman i Shqipërisë, deklarate për shtyp në përkrahje të besimtarëve muslimanë në Prishtinë  28/06/2011 Forumi Musliman i Shqipërisë e ndien si detyrim të shprehet me këtë Deklaratë, me të cilën përkrah protestat e besimtarëve muslimanë në Prishtinë, ndaj refuzimit të vazhdueshëm të organeve komunale për ndërtimin e […]...