Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: qeveria shqiptare

Arkivi

Shoqatat Muslimane të Shkodrës shqetësohen nga fushata kristjanizuese në emër të Nënë Terezës

Deklaratë për Shtyp / ARKIV Shoqatat Muslimane të Shkodrës shqetësohen nga fushata kristjanizuese në emër të Nënë Terezës 03-nëntor-07 Shoqata Bamirëse Islame Shkodër, Shoqata e Intelektualëve Kultura Islame dega Shkodër, Klubi Kulturor Drita, Dega e Forumit Musliman Shkodër, shprehin shqetësimin e tyre dhe reagojnë ndaj projektit të qeverisë demokratike për të vendosur në kartën e […]...
Arkivi

FMSH shqetësohet nga fushata kristjanizuese dhe abuzimi me Nënë Terezën

Deklaratë për Shtyp / ARKIV FMSH shqetësohet nga fushata kristjanizuese dhe abuzimi me Nënë Terezën 19-shtator-07 Forumi Musliman i Shqipërisë, ndjehet i shqetësuar për mospërfilljen e organeve shtetërore për t’i dhënë përgjigje kërkesës së Kryesisë së Këshillit të Përgjithshmë të Bashkësisë Islame të Shqipërisë (përfaqësuese e një pjese të rëndësishme të popullit tonë), e cila […]...