Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: reagim

ArkiviMediaPer Media

Reagim ndaj citimeve të ish-presidentit Mejdani

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 1-tetor-06 Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me shqetësim në median vizive dhe të shkruar në Shqipëri të ashtuquajturën konferencë të radhës për tolerancë fetare në Ballkan, e cila është organizuar në datë 30 gusht 2006 nga shoqata “Millenium Club Center” e drejtuar nga Mentor Nazarko. Në […]...
ArkiviPer Media

Reagim ndaj deklaratave të papërgjegjshme

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEGA SHKODËR REAGIM/ arkiv 15 / 09 / 2005 Me datën 1 Shtator, ditën e enjte në gazetën “Koha Jonë” në dy faqe të brendshme të saj shpaloset një titull “sensacional” në rubriken Religjioni – Debati, speciale “Shkenca e zbritur qiellore po derdhet në Shkodër” me autor Agron Lukën. Në këtë shkrim, Agroni, […]...