Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: Suedi

MediaOpinion

Islamofobi në rritje në vendet e Bashkimit Evropian

Islamofobi në rritje në vendet e Bashkimit Evropian Roald A. HYSA Rritja e nivelit të Islamofobisë në të gjitha rrjetet sociale, portalet apo edhe agjencitë e ndryshme, të cilat së fundmi kanë përcjellur lajmet mbi djegien e Kuranit Fisnik në Suedi e Danimarkë i ka tejkaluar nivelet e zakonshmërisë mediatike. Megjithëse Danimarka dhe Suedia kanë […]...
Media

“Ndaloni Djegien e Kuranit, Djegia e Kuranit nuk është demokraci”

Tiranë, 03/07/2023   Notë proteste drejtuar Ambasadës së Mbretërisë së Suedisë në Tiranë   E nderuar Ms Elsa Håstad- Ambassador   Përmes mediave u njoftuam se një individ ka djegur Kuranin në Stokholm ditën e Bajramit të Kurbanit më 28/06/2023 në mënyrë demonstrative duke fyer dhe ofenduar kështu ndjenjat e të gjithë botës muslimane pa dallim. […]...