Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: te drejtat e njeriut

Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë në përkrahje të besimtarëve muslimanë në Prishtinë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Forumi Musliman i Shqipërisë, deklarate për shtyp në përkrahje të besimtarëve muslimanë në Prishtinë  28/06/2011 Forumi Musliman i Shqipërisë e ndien si detyrim të shprehet me këtë Deklaratë, me të cilën përkrah protestat e besimtarëve muslimanë në Prishtinë, ndaj refuzimit të vazhdueshëm të organeve komunale për ndërtimin e […]...
Arkivi

Të garantohet respektimi i të drejtës së besimit fetar nga ana e institucioneve të Shtetit Shqiptar

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR SHTYP/ ARKIV Të garantohet respektimi i të drejtës së besimit fetar nga ana e institucioneve të Shtetit Shqiptar  25 – prill – 2009 Grupi Shqiptar i të Drejtave të Njeriut,  një grup shoqatash muslimane dhe disa organizata të tjera të shoqërisë civile, që veprojnë në mbrojtje të lirive dhe të drejtave […]...