Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: Te jetosh ne ishull

Arkivi

FMSH i apelon OSBE-së, që të ndihmojë në luftën kundër Racizmit dhe Islamofobisë në Shqipëri

Letër -ARKIV: FMSH i apelon OSBE-së, që të ndihmojë në luftën kundër Racizmit dhe Islamofobisë në Shqipëri 03 – Qershor – 08/ Për:  Shkëlqesinë e tij, Kryetari i përfaqësisë së OSBE-së në Shqipëri, Ambasadori Robert Bosch I nderuar z. ambasador, Të mbështetur në deklaratën e kryetarit të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë z. Miguel Angel Moratinos, të datës 10 tetor 2007, në Deklaratën […]...
Arkivi

FMSH dhe shoqatat muslimane, indinjohen nga islamofobia dhe racizmi i Ben Blushit

Deklaratë për Shtyp / ARKIV FMSH dhe shoqatat muslimane, indinjohen nga islamofobia dhe racizmi i Ben Blushit 28 – Prill – 08 Shoqatat Muslimane të Shqipërisë kanë përcjellë me keqardhje dhe indinjatë botimin e romanit të Ben Blushit “Të jetosh në ishull” dhe bujën mediatike me të cilën u shoqërua ai. Ndonëse tinëzisht në promovimin e […]...