Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: terror mediatik

ArkiviMediaPer Media

Sulme ofenduese ndaj fesë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEGA SHKODËR  Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 3/6/2005 Ditën e mërkurë, më 2 Qershor 2005, në emisionin Fahrenheit të drejtuar nga gazetari Sokol Balla në televizionin Vizion +, është debatuar në lidhje me ‘fenë dhe politikën në Shqipëri.’ Në këtë emision ku ishin të ftuar Ardian Ndreca, Mark Marku, Fahri Balliu dhe […]...
Per Media

Feja Islame, përballë terrorit mediatik

ARKIVNë rubrikën Forum të gazetës “Korrieri”, datë 9 gusht 2005, është botuar shkrimi i analistit Baton Haxhiu, me titull ”Kthimi i njeriut”. Forumi Musliman i Shqipërisë shpreh shqetësim për idetë e shprehura në këtë shkrim dhe në përgjithësi për frymën e tij të profetizimit të apokalipsit “të përplasjes së qytetërimeve” dhe rolit të muslimanëve shqiptarë në të.  Shqetësimi ynë bëhet edhe më i kuptueshëm për […]...