Forumi Musliman i Shqipërisë

All posts by admin

Arkivi

T’i jepet fund dhunës në Siri

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV T’i jepet fund dhunës në Siri 8/02/2012 Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me vëmendje gjatë gjithë këtyre muajve ngjarjet që po zhvillohen në Siri dhe e ka parë me shumë shqetësim situatën e krijuar në këtë vend të botës islame. Shkëndija e revoltave për liri që […]...
Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë mbështet nismën e Palestinës

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Forumi Musliman i Shqipërisë mbështet nismën e Palestinës.        26/09/2011 E drejta e Palestinës për të shpallur shtetin e vet të njohur ndërkombëtarisht ka qenë në qendër të vëmendjes të një veprimtarie sensibilizuese organizuar nga Forumi Musliman i Shqipërisë. Në mbështetje të iniciativës për njohjen e Shtetit të […]...
Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë në përkrahje të besimtarëve muslimanë në Prishtinë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Forumi Musliman i Shqipërisë, deklarate për shtyp në përkrahje të besimtarëve muslimanë në Prishtinë  28/06/2011 Forumi Musliman i Shqipërisë e ndien si detyrim të shprehet me këtë Deklaratë, me të cilën përkrah protestat e besimtarëve muslimanë në Prishtinë, ndaj refuzimit të vazhdueshëm të organeve komunale për ndërtimin e […]...
Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë, deklaratë për shtyp mbi gjendjen në Libi

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Forumi Musliman i Shqipërisë, deklaratë për shtyp mbi gjendjen në Libi 25/02/2011 Forumi Musliman i Shqipërisë i ka ndjekur me shumë vëmendje zhvillimet  e fundit në Libi dhe në të gjithë Afrikën Veriore dhe e sheh me shumë shqetësim situatën e krijuar në këtë pjesë të rëndësishme […]...
Arkivi

Deklarata shoviniste dhe ekspansioniste të fabrikuara nga gënjeshtrat historike

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Datë 11.02.2011 Forumi Musliman i Shqipërisë  duke u mbështetur në vlerat më të mira morale dhe kombëtare si dhe duke parë me shqetësim deklaratën e Konsulli grek Theodhoros Ikonomu në 20 vjetorin e themelimit të organizatës Omonia, dhe praninë e disa parlamentarëve grekë, dhe kryetarit te PBDNJ […]...
Arkivi

Forumi Musliman ankohet kundër vendimit të prokurorisë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV Forumi Musliman ankohet kundër vendimit të prokurorisë Tiranë 25/10/2010 Lënda: Ankim kundër Vendimit për Mosfillimin e Procedimit Penal datë 18/07/2010, Nr. 3864 të vitit 2010 Drejtuar: Gjykatës së Rrethit Gjyqësor, Tiranë  Ankuesi: Forumi Musliman i Shqipërisë, përfaqësuar nga Fisnik Kruja, kryetar. Objekti i ankimit: Anullim të Vendimit për Mosfillimin e Procedimit […]...