Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: 2009

Arkivi

Letër drejtuar: Partia Konservatore e Britanisë së Madhe

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË LETËR/ ARKIV 18-dhjetor-09 Për: Partia Konservatore e Britanisë së Madhe, 30 Millbank, SW1P 4DP Londër, Mbretëria e Bashkuar Shkëlqesitë tuaja,  Forumi Musliman i Shqipërisë, ka përcjellë me indinjatë emisionin Déjà Vu të datës 12.12.2009 që është transmetuar në stacionin televiziv Top Channel këtu në Tiranë. Në këtë emision, znj. Mirela Bogdani, […]...
Arkivi

FMSH shqetësohet nga presionet e SHISH kundër muslimanëve në Shqipëri

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 30-tetor-09 FMSH shqetësohet nga presionet e SHISH kundër muslimanëve në Shqipëri  Për dijeni: Presidentit të Republikës, z. Bamir Topi, kryetar i Këshillit të Drejtësisë, Kryeministrit, z. Sali Berisha, Kryetari i përfaqësisë së OSBE-së në Shqipëri, Robert Bosch, Ambasadorit Amerikan në Tiranë, John Withers Forumi Musliman i Shqipërisë […]...
Arkivi

Të garantohet respektimi i të drejtës së besimit fetar nga ana e institucioneve të Shtetit Shqiptar

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR SHTYP/ ARKIV Të garantohet respektimi i të drejtës së besimit fetar nga ana e institucioneve të Shtetit Shqiptar  25 – prill – 2009 Grupi Shqiptar i të Drejtave të Njeriut,  një grup shoqatash muslimane dhe disa organizata të tjera të shoqërisë civile, që veprojnë në mbrojtje të lirive dhe të drejtave […]...