Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: 2011

Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë në përkrahje të besimtarëve muslimanë në Prishtinë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Forumi Musliman i Shqipërisë, deklarate për shtyp në përkrahje të besimtarëve muslimanë në Prishtinë  28/06/2011 Forumi Musliman i Shqipërisë e ndien si detyrim të shprehet me këtë Deklaratë, me të cilën përkrah protestat e besimtarëve muslimanë në Prishtinë, ndaj refuzimit të vazhdueshëm të organeve komunale për ndërtimin e […]...
Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë, deklaratë për shtyp mbi gjendjen në Libi

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Forumi Musliman i Shqipërisë, deklaratë për shtyp mbi gjendjen në Libi 25/02/2011 Forumi Musliman i Shqipërisë i ka ndjekur me shumë vëmendje zhvillimet  e fundit në Libi dhe në të gjithë Afrikën Veriore dhe e sheh me shumë shqetësim situatën e krijuar në këtë pjesë të rëndësishme […]...
Arkivi

Deklarata shoviniste dhe ekspansioniste të fabrikuara nga gënjeshtrat historike

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Datë 11.02.2011 Forumi Musliman i Shqipërisë  duke u mbështetur në vlerat më të mira morale dhe kombëtare si dhe duke parë me shqetësim deklaratën e Konsulli grek Theodhoros Ikonomu në 20 vjetorin e themelimit të organizatës Omonia, dhe praninë e disa parlamentarëve grekë, dhe kryetarit te PBDNJ […]...