Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: 2012

Arkivi

FMSH shprehet vendosmërisht kundër paradës LGBT në Tiranë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV FMSH shprehet vendosmërisht kundër paradës LGBT në Tiranë 27/03/2012   Forumi Musliman Shqiptar, si zëri dhe tribuna e mendimit të mijëra besimtarëve dhe intelektualëve muslimanë shqiptarë, jo vetëm në Shqipëri, por edhe më gjerë, nuk mund të mos shqetësohet nga iniciativa e bërë publike nga organizata LGBT Pro […]...
Arkivi

Deklaratë në lidhje me vendimin e KMSH për Xhaminë e Medresesë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Deklaratë në lidhje me vendimin e KMSH për Xhaminë e Medresesë.                                           07/03/2012   Javën e fundit FMSH ka ndjekur me shqetësim përplasjen e pakëndshme të stafit të lartë të KMSH-së me besimtarët e Xhamisë së Medresesë, të cilët kanë refuzuar vendimin arbitrar të KMSH-së për lirimin nga […]...
Arkivi

T’i jepet fund dhunës në Siri

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV T’i jepet fund dhunës në Siri 8/02/2012 Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me vëmendje gjatë gjithë këtyre muajve ngjarjet që po zhvillohen në Siri dhe e ka parë me shumë shqetësim situatën e krijuar në këtë vend të botës islame. Shkëndija e revoltave për liri që […]...