Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: censusi 2011

AktiviteteMediaNjoftimPer Media

Deklaratë për Media për Censi 2023

Deklaratë për Media për Censi 2023 Fort të nderuar motra dhe vëllezër muslimanë! Ju përshëndes me përshendetjen islame “Es-selamu Alejkum” . Allahu ju ka nderuar me Fene Islame. Të jeni krenarë me këtë fe. Allahu ju begatoftë me gjithë të mirat. Besoj, se jeni informuar që në vendin tonë ka nisur regjistrimi i popullsisë, sipas […]...
ArkiviMediaOpinion

Familja shqetësim i të gjithë muslimanëve shqiptarë

Familja shqetësim i të gjithë muslimanëve shqiptarë për Censin 2023   Roald A. HYSA   I dashur qytetar i Tiranës, i Shqipërisë dhe i të gjitha trojeve ku flitet shqipja jonë e bukur. Unë që po të shkruaj jam një anëtar i një prej xhamive të Tiranës dhe ajo që po të drejtohem ty është […]...
Arkivi

Deklarata shoviniste dhe ekspansioniste të fabrikuara nga gënjeshtrat historike

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Datë 11.02.2011 Forumi Musliman i Shqipërisë  duke u mbështetur në vlerat më të mira morale dhe kombëtare si dhe duke parë me shqetësim deklaratën e Konsulli grek Theodhoros Ikonomu në 20 vjetorin e themelimit të organizatës Omonia, dhe praninë e disa parlamentarëve grekë, dhe kryetarit te PBDNJ […]...