Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: Forumi Musliman

Arkivi

Të garantohet respektimi i të drejtës së besimit fetar nga ana e institucioneve të Shtetit Shqiptar

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR SHTYP/ ARKIV Të garantohet respektimi i të drejtës së besimit fetar nga ana e institucioneve të Shtetit Shqiptar  25 – prill – 2009 Grupi Shqiptar i të Drejtave të Njeriut,  një grup shoqatash muslimane dhe disa organizata të tjera të shoqërisë civile, që veprojnë në mbrojtje të lirive dhe të drejtave […]...
Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë denoncon dhunën cioniste ne Rripin e Gazës

Deklaratë për shtyp/ ARKIV Forumi Musliman i Shqipërisë denoncon dhunën cioniste ne Rripin e Gazës 31 – dhjetor – 2008  Forumi Musliman i Shqipërisë po ndjek me shqetësim të thellë ngjarjet e ditëve të fundit në Rripin e Gazës, ku ushtria izraelite ne cilësinë e okupatorit të tokave palestineze po bombardon pa mëshirë, në kundërshtim […]...
Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë përgëzon Presidentin Obama

Letër- ARKIV:   Forumi Musliman i Shqipërisë përgëzon Presidentin Obama 11 – nëntor – 2008 Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me interes zgjedhjet presidenciale në Amerikë dhe fitoren në këto zgjedhje të Senatorit Barak  Obama. Me këtë rast ky Forum i përcjell Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë përgëzime të sinqerta. Forumi uron […]...
Arkivi

FMSH i apelon OSBE-së, që të ndihmojë në luftën kundër Racizmit dhe Islamofobisë në Shqipëri

Letër -ARKIV: FMSH i apelon OSBE-së, që të ndihmojë në luftën kundër Racizmit dhe Islamofobisë në Shqipëri 03 – Qershor – 08/ Për:  Shkëlqesinë e tij, Kryetari i përfaqësisë së OSBE-së në Shqipëri, Ambasadori Robert Bosch I nderuar z. ambasador, Të mbështetur në deklaratën e kryetarit të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë z. Miguel Angel Moratinos, të datës 10 tetor 2007, në Deklaratën […]...
Arkivi

FMSH dhe shoqatat muslimane, indinjohen nga islamofobia dhe racizmi i Ben Blushit

Deklaratë për Shtyp / ARKIV FMSH dhe shoqatat muslimane, indinjohen nga islamofobia dhe racizmi i Ben Blushit 28 – Prill – 08 Shoqatat Muslimane të Shqipërisë kanë përcjellë me keqardhje dhe indinjatë botimin e romanit të Ben Blushit “Të jetosh në ishull” dhe bujën mediatike me të cilën u shoqërua ai. Ndonëse tinëzisht në promovimin e […]...
ArkiviMediaPer Media

Reagim ndaj citimeve të ish-presidentit Mejdani

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp/ ARKIV 1-tetor-06 Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me shqetësim në median vizive dhe të shkruar në Shqipëri të ashtuquajturën konferencë të radhës për tolerancë fetare në Ballkan, e cila është organizuar në datë 30 gusht 2006 nga shoqata “Millenium Club Center” e drejtuar nga Mentor Nazarko. Në […]...