Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: hoxhallaret

MediaNjoftim

Testi i historisë dhe parlamentarizmi shqiptar

Testi i historisë dhe parlamentarizmi shqiptar   Testi i Historisë për shkollat e mesme në rang kombëtar edhe një herë nxorri në pah anësinë e hartuesve, të cilët nuk i kanë shpëtuar ende mentalitetit dhe të formimit të tyre ateist. Mesatarja e provimit të Historisë në testin e lëndës me zgjedhje të maturës shtetërore ishte […]...