Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: notë proteste

MediaNjoftim

Ambasada Suedeze i përgjigjet Forumit Musliman të Shqipërisë

“Ne i refuzojmë me forcë këto akte të cilat në asnjë mënyrë nuk pasqyrojnë opinionet e Qeverisë Suedeze. Djegia e Kuranit ose e ndonjë libri tjetër të shenjtë është fyese, mungesë respekti dhe një akt i qartë provokimi. Ne do të përcjellim letrën tuaj në Suedi siç kërkohet nga ana juaj.” Elsa Håstad- Ambassador Tiranë 04/07/2023 […]...
Media

“Ndaloni Djegien e Kuranit, Djegia e Kuranit nuk është demokraci”

Tiranë, 03/07/2023   Notë proteste drejtuar Ambasadës së Mbretërisë së Suedisë në Tiranë   E nderuar Ms Elsa Håstad- Ambassador   Përmes mediave u njoftuam se një individ ka djegur Kuranin në Stokholm ditën e Bajramit të Kurbanit më 28/06/2023 në mënyrë demonstrative duke fyer dhe ofenduar kështu ndjenjat e të gjithë botës muslimane pa dallim. […]...