Forumi Musliman i Shqipërisë

Monthly Archives: September 2018

Per Media

FMSH i apelon OSBE-së që të ndihmojë në luftën kundër racizmin dhe islamofobisë në Shqipëri

Letër FMSH i apelon OSBE-së që të ndihmojë në luftën kundër racizmin dhe islamofobisë në Shqipëri 03 – Qershor – 08 Për :  Shkëlqesinë e tij, Kryetari i përfaqësisë së OSBE-së në Shqipëri Ambasadori Robert Bosch I nderuar z. ambasador, Të mbështetur në deklaratën e kryetarit të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë z. Miguel […]...