Forumi Musliman i Shqipërisë

Monthly Archives: September 2018

Per Media

Deklaratë përgënjeshtrimi e Forumit Musliman të Shqipërisë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp 14-korrik-2010 Deklaratë përgënjeshtrimi e Forumit Musliman të Shqipërisë Forumi Musliman i Shqipërisë denoncon publikisht çdo insinuate dhe shpifje qe akuzon FMSH apo drejtuesit e tij se, mbështet apo bën pjese ne struktura paralele jo kushtetuese, cilado qofshin ato. FMSH është i hapur ndaj organeve shtetërore për te hetuar […]...
Per Media

Partia Konservatore i përgjigjet Forumit Musliman të Shqipërisë

Partia Konservatore i përgjigjet Forumit Musliman të Shqipërisë Nicholas Bourne AM Lider i Opozitës Zyrtare dhe Anëtar i Konservatorëve të Wellsit Për Wellsin Qëndror dhe Perëndimor Asambleja Kombëtare e Wellsit Cardiff Bay, Cardiff CF 99 1 NA Bae Caerdydd, Caerdudd CF99 1 NA Eich cyf/ Ref: Ein cyf/ Ref: Nb/SMM Tel: 029 2089 8351 Fax: […]...
Per Media

Letër për Partinë Konservatore të Britanisë së Madhe

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Letër 18-dhjetor-09 Për:         Partia Konservatore e Britanisë së Madhe 30 Millbank, SW1P 4DP Londër, Mbretëria e Bashkuar Shkëlqesitë tuaja, Forumi Musliman i Shqipërisë, ka përcjellë me indinjatë emisionin Déjà vu të datës 12.12.2009 që është transmetuar në stacionin televiziv Top Channel këtu në Tiranë. Në këtë emision, znj. Mirela Bogdani, e […]...